Το Καλάθι σας

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Πολιτική επιστροφών & ακυρώσεων

Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994

Ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την εξ αποστάσεως αγορά εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση για την απόφασή του, να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε και να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων του. Αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι άθικτα στη συσκευασία τους και συνοδεύονται από τα παραστατικά αγοράς (απόδειξη, τιμολόγιο κ.λπ.). Ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία γραπτώς για την απόφασή του να υπαναχωρήσει είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@flippress.gr είτε με επιστολή στην έδρα των Εκδόσεων Flippress Πριάμου 14, 13122 Αθήνα, εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Ο πελάτης οφείλει να στείλει με δικά του έξοδα τα προϊόντα στην άριστη κατάσταση που τα παρέλαβε χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, ανοιχθεί ή τσακισθεί (βιβλία) ή να τα παραδώσει στη φυσική έδρα της εταιρείας, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών.


Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία θα επιστρέψει όλα τα χρήματα που έλαβε, πλην των εξόδων παράδοσης και επιστροφής, χωρίς καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης και της επιστροφής των προϊόντων. Η εταιρεία θα προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων με τον τρόπο πληρωμής που ο πελάτης χρησιμοποίησε κατά την αγορά.


Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης – επιστροφής
Το δικαίωμα επιστροφής και υπαναχώρησης δεν ισχύει στην περίπτωση ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη από την Ελλάδα ή το εξωτερικό μη διαθέσιμων στο κατάστημα προϊόντων.
Επίσης δεν ισχύει για προϊόντα που έχουν παραληφθεί και πληρωθεί στο φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δεν έγινε από απόσταση.
 

Επιστροφές/Αλλαγές

γίνονται δεκτές εντός δεκαπέντε ημερών κατόπιν συνεννόησης. Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι άθικτα. Στην περίπτωση επιστροφής μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το ποσό του προϊόντος που επιστρέψατε εντός του τρέχοντος λογιστικού έτους.

 

Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 20€

Αποστολή Courier

Άμεση παράδοση στο χώρο σου

Υποστήριξη

Επικοινώνησε μαζί μας για ό,τι κι αν χρειαστείς

100% Ασφαλείς Συναλλαγές

Paypal, Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας