Το Καλάθι σας

ΕΚΔΟΣΕΙΣ
FLIPPRESS

Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 2010

Η εκδοτική εταιρία Flippress εκτός των επελεγμένων εκδόσεων στο χώρο των βιβλίων, είναι κάτοχος και διαχειρίζεται ένα από τα πλουσιότερα και εκτενέστερα αρχεία φωτορεπορτάζ καταξιωμένων επαγγελματιών φωτογράφων. Η πολύχρονη ταξινόμηση, καταγραφή και επεξεργασία του υλικού αναδεικνύει το ιστορικής αξίας περιεχόμενο, που περιλαμβάνει δημοσιευμένες και ανέκδοτες φωτογραφίες πολλών γεγονότων, όπως πολιτικών, κοινωνικών, αθλητικών, καλλιτεχνικών, τοπίων κ.ά. Πιο αναλυτικά, πάνω από 300.000 καρέ (πρωτότυπα αρνητικά φιλμ) αποτυπώνουν σε μεγάλη έκταση ελληνικά και ξένα γεγονότα από το 1964 έως σήμερα.

Την πολύτιμη αυτή κληρονομιά φροντίζει, όχι μόνο να διατηρηθεί, αλλά πολύ περισσότερο να την αναδείξει και να την παραδώσει στις επόμενες γενιές. Αυτός είναι άλλωστε και ο βασικός στόχος της.

Οι εκδόσεις Flippress έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε άλμπουμ τα σπάνια φωτογραφικά αρχεία που αφορούν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου του 1973, ενώ ετοιμάζεται και η ψηφιακή πολύγλωσση κυκλοφορία του λευκώματος. Έχει οργανώσει πολλές θεματικές εκθέσεις σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρία «Καλλίχωρον» για την ανάδειξη όλου του αρχείου.

Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 20€

Αποστολή Courier

Άμεση παράδοση στο χώρο σου

Υποστήριξη

Επικοινώνησε μαζί μας για ό,τι κι αν χρειαστείς

100% Ασφαλείς Συναλλαγές

Paypal, Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας